Главна / Вести / Косово и Метохија / Поповић захвалио омладинцима на ентузијазму и најавио скоро отварање Омладинског центра

Поповић захвалио омладинцима на ентузијазму и најавио скоро отварање Омладинског центра

На Међународни дан омладине председник општине Грачаница Срђан Поповић примио је данас представнике појединих омладинских невладиних организација како би саслушали њихове проблеме и како би им се у име општине Грачаница захвалио на доприносу који пружају помажући становништву у доба пандемије.

Председник општине Грачаница Срђан Поповић уручио је Омладинском савету из Грачанице захвалницу за изузетан допринос у у борби против ширења пандемије Ковид- 19 и пружању несебичне помоћи грађанима општине. Овом приликом Поповић је најавио за крај месеца отварање Омладинског центра у центру Грачанице.

„Општина Грачаница има веома добру сарадњу са омладинским организацијама на територији наше општине и та наша сарадња рефлектовала се успешно и на терену у овом времену пандемије. Чланови Омладинског савета су свакодневно били на терену и помагали угроженом становништву пре свега старима у достави хране, лекова и свега што им је било неопходно. У циљу наставка наше сарадње изграђен је један објекат овде односно зграда Омладинског центра у центру Грачанице.Од њих очекујем да буду креативни да имају идеје и да раде на себи. Општина је ту да им помогне у сваком смислу. Кад једна општина има успешне омладинске организације то значи да је и она сама успешна и да има будућности за све“, казао је Поповић.

Представници Омладинског савета захвалили су се председнику општине Грачаница на подршци и бризи за омладину и најавили да ће и у будуће уложити максималне напоре и труд да помогну развој омладине на територији општине Грачаница.

Check Also

Вучић: Питање смрти сведока за Европљане и Американце

Питање убиства сведока албанских злочина пред Специјалним тужилаштвом у Хагу није питање за Србију, већ …