Главна / Вести / Косово и Метохија / Посланици са КиМ: Наредни период биће врло сложен и тежак за одбрану Србије

Посланици са КиМ: Наредни период биће врло сложен и тежак за одбрану Србије

У име српског народа на Косову и Метохији који представљамо у Народној скупштини Републике Србије желимо да дамо пуну подршку државном тиму, предвођеном председником Александром Вучићем, пред предстојећи састанак у Вашингтону. Наредни период биће врло сложен и тежак за одбрану Србије и српских националних интереса по питању Косова и Метохије, због све већег притиска међународних фактора да се ово питање реши на штету Срба и Србије.

Сада је важно да покажемо јединство нашег народа и да се по питању одбране државних и националних интереса ујединимо и пошаљемо заједничку  поруку како смо сви одлучни у одбрани Србије.

Док се председник Вучић осам  година бори да сачува и ојача српски и остали неалбански живаљ на Косову и Метохији и да подигне Србију из пепела у ком су је претходне власти и властодршци оставили,управљани интересима страних агентура  појединци попут Ђиласа, Тадића, Јеремића, Обрадовића и Јанковића који не представљају никога , чине све да уруше и ослабе своју земљу не само изнутра, већ и да је оцрне ван наших граница и да прикажу лажно стање у својој родној груди. И ако они уживају у ономе што су годинама покрали од свог народа, наш председник ће се са својим  сарадницима снагом народа чији легитимитет има , борити да сачува нашу земљу, која након више деценија бележи историјске резултате, како по питању економије, привреде тако и у многим другим областима.

Да међународни фактор није имао двоструке аршине по питању Косова и Метохије  те да је истим притиском и условљавањем ‘обасипао’ мутни политички естаблишмент у Приштини, данас би Српски и остали неалбански живаљ на Косову и Метохији  остваривао сва права кроз ЗСО. Ипак, седам година је прошло, а та једна једина обавеза Приштине је и даље неиспуњена.

Извор: Саопштење

Check Also

Јањић: Неопходни нови специјални модели заштите светиња СПЦ на КиМ

Игуман манастира Високи Дечани архимандрит Сава Јањић поручио је данас да су, након двадесет послератних …