Главна / Вести / Косово и Метохија / Срђан Поповић: Вучићев тим трага за решењима која ће гарантовати мир на овим просторима

Срђан Поповић: Вучићев тим трага за решењима која ће гарантовати мир на овим просторима

Када су у питању разговори који се одвијају у Бриселу, председник општине Грачаница Срђан Поповић каже да је веома битно што су се покренуле економске теме.

„Економске теме и економска улагања засигурно значе за опстанак младих, отварање нових радних места, што гарантује будућност нешем народу на овим просторима.

За нас су доста битне теме повратка, расељених лица, проналазак киднапованих, као и решавање злочина. Данас смо имали прилику да видимо да је и у Бриселу покренута тема и о основању заједнице српских општина, после  седам ипо година, која је веома битна за наш народ на Косову и Метохији“, каже Поповић.

„Тим Александра Вучића, заједно са нашим председником, засигурно трага за компромисним решењима који ће пре свега гарантовати мир на овим просторима.

Велики успех за нас, велики је ово корак за Србе, мислим да ћемо засигурно у некој блиској будућности очекивати бољитак живота на овим просторима.

Велики успех је остварен у Вашингтону, велика се борба води у Бриселу и оно што могу да кажем је да засигурно председник Александар Вучић зна који путеви воде ка Косову и који путеви воде са Косова  и нико не сумња у то да ће он изабрати најбољи  пут за наш народ“, наглашава Поповић.

Check Also

Четворо новооболелих, осам излечених у српским срединама на КиМ

Према извештају Кризног штаба општине Косовска Митровица, у српским срединама на Косову и Метохији у …