Главна / Вести / Србија / Пајић: Напоновљеним изборима 5. септембра СНС Шабац показала да нема алтернативу

Пајић: Напоновљеним изборима 5. септембра СНС Шабац показала да нема алтернативу

На поновљеним изборима 5. септембра добили смо потврду да Српска напредна странка  нема алтернативу и да имамо највеће поверење Шапчана, рекао је будући градоначелник и повереник Српске напредне странке за Шабац др Александар Пајић.

Српски напредњаци у локалном парламенту имаће 16 гласова више од Небојше Зеленовића, рекао је Пајић и нагласио да ће укупан број мандата Српске напредне странке бити 37, док сви остали заједно имају 31.

Душан Петровић и Небојша Зеленовић ће у жељи да што дуже остану на власти, упркос вољи народа, покушавати да поново пониште, а затим одуговлаче изборе на појединим бирачким местима. Иако желе да пониште изборе на 20 бирачких места, очигледно је да ће и овај пут коначну реч дати Управни суд, каже Пајић.

Посебан скандал је што Петровић и Зеленовић желе да пониште изборе, које су сами организовали по правилнику који су донели. Тај правилник , који је потпуно противан законима Србије, онемогућио је члановима бирачких одбора из Српске напредне странке да буду на позицијама председника или заменика бирачких одбора, а такође није нам дозвољен приступ гласачком материјалу. То све су урадили да би могли да краду као што су покушали у Шеварицама, где смо на делу ухватили члана бирачког одбора Зеленовићеве странке како бирачки материјал пребацује у приватни аутомобил.

Одмах смо позвали полицију и на том бирачком месту није било могуће утврдити резултат, каже Пајић. Никакве лажи, крађе и манипулације им ипак нису помогле да побољшају свој резултат. Напротив, Српска напредна страннка их је победила још убедљивијом разликом.

Очекујемо да упркос Зеленовићевим опструкцијама ускоро изборни процес приведемо крају, формирамо власт и поведемо Шабац у боље сутра, закључио је Пајић.

ГО СНС Шабац

Check Also

Мали: Запосленима по неколико хиљада динара више

Пету годину за редом биће повећања плата у јавном сектору, сваки запослени имаће по неколико …