Главна / Друштво / На ПМФ-у уписано око 100 студената, ускоро и трећи уписни рок

На ПМФ-у уписано око 100 студената, ускоро и трећи уписни рок

Приметно је велико интересовање за све студијске програме Природно-математичког факултета у Косовској Митровици, а број уписаних студената креће се као и претходних година, изјавио је, гостујући у Јутарњем програму РТВ Грачаница, продекан ПМФ-a Небојша Денић.

„На Природно-математичком факултету завршена су два уписна рока и ми се сада припремамо и за трећи, који ће бити организован 20. и 21. септембра. Oвом приликом позивам све свршене средњошколце, који нису успели да се упишу на жељене програме, да пробају да се упишу у овом трећем року који нуди наш факултет“, казао је проф. Денић.

У првом уписном року на ПМФ-у у Косовској Митровици уписано је око 70 студената, у другом 30 и остало је још само неколико места за буџет, истакао је Денић.

Он је додао да је ПМФ спреман за почетак нове наставне године, било ако она буде реализована онлајн или ће студенти физички бити присутни на предавањима, што је много боља солуција, али, како професор Денић истиће, здравље студената је најбитније и настава ће се одвијати у складу са епидемиолошком ситуацијом.

Check Also

Општина Грачаница и ове године обезбедила школски прибор за прваке

Директорица образовања Бранкица Нићић поделила је првацима у Лепини и Сушици школски прибор и том …