Главна / Вести / Косово и Метохија / Поповић разговарао са народним посланицима Скупштине Србије

Поповић разговарао са народним посланицима Скупштине Србије

Председник општине Грачаница Срђан Поповић састао се данас са народним посланицима Скупштине Републике Србије са Косова Данијелом Вујичић и Љубомиром Марићем, које је упознао са актуелним пројектима и будућим плановима локалне самоуправе.

Председник Поповић је са посланицима разговарао о планираним инфраструктурним пројектима, пре свега, о почетку изградње нове Предшколске установе у Грачаници.

Народни посланици у Скупштини Републике Србије са Косова, Данијела Вујичић и Љубомир Марић истакли су да их радује почетак још једног великог пројекта у Општини Грачаница, јер такви и слични пројекти доприносе развоју локалне самоуправе на задовољство и добробит свих грађана.

Поповић је са посланицима разговарао и о економским темама, највише о могућности отварања нових радних места, али и другим важним питањима од значаја за наш народ.

Посланици Вујичић и Марић истакли су и да су данашњом посетом и разговором са председником Поповићем, желели да дају подршку руководству Општине Грачаница, које се труди и ради за бољу будућност својих грађана.

 

 

Извор: Наша Грачаница

Check Also

Четворо новооболелих, осам излечених у српским срединама на КиМ

Према извештају Кризног штаба општине Косовска Митровица, у српским срединама на Косову и Метохији у …