Главна / Вести / Србија / ГО СНС Шабац: Зеленовићу који је изгубио поверење грађана сви криви

ГО СНС Шабац: Зеленовићу који је изгубио поверење грађана сви криви

Шабачки Градски одбор СНС саопштио је данас да је запрепашћен тиме што бивши градоначелник Небојша Зеленовић и даље није у стању да се суочи са чињеницом да су му суграђани ускратили поверење на изборима, па разлоге за свој катастрофални пораз види у председнику Србије Александру Вучићу.

“За пораз за који је лично одговоран, криви и председника и правосуђе и политичке противнике, а понајвише народ који му је поручио да је свима доста политике која је Шабац упропастила”, наводи СНС Шабац.
ГО оцењује да Зеленовић уместо анализе тога шта је допринело његовој политичкој катастрофи наставља маничне нападе на СНС и председника Србије.
“Иако је Зеленовић дао све од себе да се изборни процес у Шапцу никада не заврши, а он остане вечити владар, заборавио је да и изнад њега и његове ГИК постоји виша инстанца”, наводи ГО СНС и додаје да су тако оптужбе на рачун Управног суда у Новом Саду још један од срамних Зеленовићевих потеза да оцрни институције своје државе.
“Читава Србија сведок је да је у Шапцу месецима на делу незапамћено правно насиље, али такво насиље изазива управо Зеленовић и његови активисти које је инсталирао и у ГИК”, наводе шабачки напредњаци и додају да се ипак упркос свему не може против воље народа.
Шапчани су, како подсећају три пута поверење дали СНС, док је Зеленовић сваки пут добијао мање гласова а није му помогао ни покушај ГИК-а да оборе листу СНС-а.
“Нису им помогли ни агресивни активисти који су силом упадали људима у дворишта. Није Зеленовићу помогла ни игра око листића. Све то је народ видео и такве активности оценио”, наводи ГО СНС и оцењује да би га једино задовољило када СНС не би имала право да учествује на изборима.
Шабачки СНС поручује да су овако, грађани Шапца на демократски начин изабрали политику са којом желе “да изађу из вртлога пропасти у који су их увели Зеленовић и његов учитељ Душан Петровић”.
Како кажу, упркос опструкцијама сада већ бивше власти, СНС је у градској Скупштини победила са 37 од укупно 69 одборника.

Извор: Танјуг

Check Also

Гојковић: Послата јасна порука да је држава спремна за борбу

Поруке председника Србије Александра Вучића и резултати надлежних државних органа јасна су потврда спремности и …