Главна / Друштво / Канцеларијa за КиМ: Радио Грачаница је незаобилазан извор објективног и професионалног информисања

Канцеларијa за КиМ: Радио Грачаница је незаобилазан извор објективног и професионалног информисања

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић упутио је честитку поводом 21.годишњице Радио Грачаници.

Честитику преносимо у целости:

Поштовани господине Мицићу,

У име Канцеларије за Косово и Метохију и своје име, Вама, члановима редакције и свим запосленима честитам двадесет једну годину постојања и успешног рада вашег радија.

Као и протекле две деценије, Радио Грачаница је за наш народ на Косову и Метохији и данас незаобилазан извор објективног и професионалног информисања.

У веома тешком периоду, кроз који смо заједно пролазили, успели сте да на вашем радију створите низ емисија и рубрика, како културних, тако и политичких и информативних, које се радо слушају, тамо докле ваши таласи допиру.

Желим да нагласим да сте одговорност према професији и према историјском тренутку у коме се налазимо, показали тако што сте се увек доследно залагали за мир и толеранцију, чак и онда када су нашем народ у покрајини били угрожени физички опстанак и егзистенција.

И Радио телевизија „Грачаница“, која у оквиру ваше куће постоји нешто више од четири године, освојила је пажњу гледалаца, пре свега својим садржајним и квалитетним емисијама, о чему најбоље сведочи велика гледаност вашег програма.

Желим вам још много успешних година, у којима ћете, као и до сада, бити незаобилазан извор благовременог и професионалног информисања и наставити да вашим радом на најбољи могући начин афирмишете историјске, културне и етничке вредности српског народа на Косову и Метохији.

 

Срећан рођендан!

 

 

Check Also

Сахрањен рашчињени епископ Артемије

Рашчињени епископ рашко-призренски и косовско-метохијски Артемије Радосављевић сахрањен је данас у манастиру Нова Никеја, у …