Главна / Некатегоризовано / Поповић апеловао на представнике међународне заједнице да реагују поводом провокација са постављањем билборда

Поповић апеловао на представнике међународне заједнице да реагују поводом провокација са постављањем билборда

Постављање билборда са амблемом УЋК и натписом “Слобода има име”, је још једна у низу провокација српског народа на овом простору, апеловаћемо на представнике међународне заједнице да реагују, јер нам сада, када сви тежимо миру и стабилизацији ситуације,  нису потрабне никакве провокације, каже предеседеник општине Грачаница Срђан Поповић.

“Овдашње становништво је узнемирено, због постављања оваквог билборда који сматрамо провокацијом, ми смо сада на састанку са полицијом и настојаћемо да се тај билборд уклони. Имали смо до сада много провокација и на све смо реаговали достојанствено”, казао је Поповић, који је позвао мештане да остану мирни и не наседају на провокације.

Поповић је казао да је општина Грачаница увек уз своје мештане и да ће “заједно са надлежним институцијама водити рачуна да се у нашој општини задржи мирна ситуација и да се овакве и сличне провокјације не понављају”.

Check Also

Родитељи младића који су у затвору траже укидање престрогих казни

Туча у Лапљем Селу између две групе младића добила је сасвим другу димензију, а неки …