Главна / Вести / Србија / Петковић: Особу која је претила кривично гонити или лечити

Петковић: Особу која је претила кривично гонити или лечити

Члан Главног одбора СНС Петар Петковић изјавио је вечерас да су надлежни државни органи дужни да хитно реагују поводом најновијих претњи смрћу председнику Србије Александру Вучићу, и особа која их је упутила мора да се кривично гони, или да буде лечена.

“Нема те демократске земље у којој је могуће без икаквих консеквенци отворено најављивати убиство шефа државе и зато очекујем да Србија и њене институције потврде свој демократски капацитет”, навео је Петковић у саопштењу.

Уверен сам, истиче, да овај покушај стварања атмосфере несигурности и хаоса у Србији није ни безазлена шала нити случајни инцидент, јер несумњиво коинцидира са интересима криминалних група, којима је председник Вучић јавно објавио рат, али и са интересима појединих политичких кругова који континуирано раде на дестабилизацији нашег друштва.

“Очекујем од свих којима је стало да Србија буде нормална, просперитетна и демократска земља, да у свакој прилици осуде нападе на председника и његову породицу, јер мафија и политичке штеточине нису јачи од државе и воље њених грађана”, навео је Петковић.

Извор: ТАНЈУГ

Check Also

Вучић: Ако Приштина може да чека на исход дијалога,што би се нама журило

Србија ради на приближавању ставова Београда и Приштине, али ако неко каже да може да …