Главна / Друштво / 20 година постојања и рада Удружења пословних жена „Авенија“

20 година постојања и рада Удружења пословних жена „Авенија“

 

Удружење пословних жена „Авенија“ и Дом културе „Грачаница“ позивају Вас да присуствујете манифестацији „Традиција нас је очувала“ поводом 20 година постојања и рада овог удружења.

Удружење пословних жена “Авенија” је основано 2000. године са циљем да створи услове за рад, обезбеди средства за покретање породичног бизниса у циљу економског оснаживања жена и њихових породица, као и да омогући активно учешће жена у свим сферама живота и пружи им подршку у њиховом напредовању.

На манифестацији посетиоци ће бити у прилици да уживају у изложби рукотворина, модној ревији етно хаљина, наступу младих вокалних извођача, презентације традиционалне кухиње и наступу естрадних уметника Ранка Шемића и Зоране Павић.

Удружење пословних жена „Авенија“ је организатор многих хуманитарних акција тако и овом манифестацијом прикупљамо средства за лечење двогодишњег дечака Вуксана Здравковића из Штрпца који болује од спиналне мишићне атрофије, тешке прогресивне болести.

Манифестација ће бити одржана у Дому културе „Грачаница“ 02.12.2020. год. са почетком од 12 часова уз поштовање свих епидемиолошких мера.

Извор: Дом културе Грачаница

Check Also

ЦИК објавио списак 28 политичких субјеката пријављених за изборе 14. фебруара

Централна изборна комисија је објавила списак 28 политичких субјеката који су се пријавили за ванредне …