Главна / Друштво / Удружење пословних жена „Авенија“ обележило 20 година рада и постојања

Удружење пословних жена „Авенија“ обележило 20 година рада и постојања

Уз строго поштовање превентивних мера против корона вируса, манифестацијом „Традиција нас је очувала“ у Дому културе у Грачаници, Удружење пословних жена „Авенија“ из Лапљег Села обележило је 20 година рада и постојања.

Ово удружење окупља више од 500 чланица из свих српских средина на Косову и Метохији.

„Осећам се и тужно и срећно. Тужно зато што нас је ово зло од короне спречило да манифестацију организујемо онако како смо планирали, а срећна што су ту сви који су од првог дана учествовали у нашем раду“, казала је председница Удружења Гордана Ђорић.

За 20 година постојања, Удружење Авенија дало је изузетан допринос оживљављњу мале привреде и предузетништва у свим српским срединама Косова и Метохије.

„Трајемо захваљујући тимском раду наших чланица, које се стално допуњују“, истакла је Ђорићева.

„За нас, чланице ово Удружење много значи, јер се ту окупимо да се дружимо, радимо и заједно учимо како бисмо сачували нашу традицију“, истакла је чланица Ковиљка Трајковић.

Удружење пословних жена „Авенија“ за изузетано добру сарадњу уручило је олакете и признања институцијама и појединцима, међу којима је и наша медијска кућа.

Сав приход од данашње манифестације намењен је лечењу тешко оболелог дечака Вуксана Здравковића, који болује од спиналне мишићне атрофије.

Check Also

И ове године Дом културе у Грачаници припрема богат програм

Представник Дома културе у Грачаници Александар Гуџић рекао је у Јутарњем програму  РТВ Грачаница, да …