Главна / Вести / Косово и Метохија / СЛ: Србима са КиМ је несхватљива потреба да се сопствена држава омаловажава

СЛ: Србима са КиМ је несхватљива потреба да се сопствена држава омаловажава

Потреба да се сопствена држава омаловажава, и непријатељима српског народа на Косову и Метохији пружа политичка подршка од стране квази опозиције у Београду, несхватљива је и неприхватљива Србима на Косову и Метохији, саопштила је данас Српска листа.

“По оној народној да лопов у поштење не верује, тако и лажни патриота Млађан Ђорђевић, са безбедне удаљености, ушушкан у крило Драгана Ђиласа, дели моралне лекције председнику Александру Вучићу, председници Владе Ани Брнабић, директору Петру Петковићу, истинским борцима за српски народ на Косову и Метохији, захваљујући којима Срби данас опстају на овим просторима.

Као народ, навикли смо да напади на нас долазе из неких других градова, али нисмо на то да долазе из нашег главног града, Београда, па макар те нападе оркестрирали квази опозиционари Ђорђевић, Ђилас, Јеремић и остали које албански лидери у Приштини са поносом помињу због здушног доприноса покушају међународне легализације косовске независности. Зато се данас у Приштини Вучић представља као највећи непријатељ, а слика Вука Јеремића објављује на насловним странама дневних новина.

Прошао је и тај фамозни 14. децембар, и Срби, наш народ, институције и привреда имају електричну енергију, али Ђорђевић неће упутити извињење српском народу, већ ће измислити нову лаж у намери да се додвори својим менторима, зато Млађану упућујемо једну поруку, даље руке од Космета, јер нам дефетисти не требају”, стоји у саопштењу Српске листе.

Извор: Саопштење

Check Also

На Косову 498 новооболелих, преминуло осам особа

На Косову је у последња 24 сата забележено 498 нових случаја коронавируса, а од последица …