Главна / Вести / Косово и Метохија / Убијен Аљберт Kраснићи, који је 2004. убио српског младића у Грачаници

Убијен Аљберт Kраснићи, који је 2004. убио српског младића у Грачаници

Kосовски Албанац Аљберт Kраснићи, који је 5. јуна 2004. године у центру Грачанице хицима из аутоматске пушке усмртио ученика Медицинске школе Димитрија Поповића (17), убијен је синоћ у Приштини, преносе Новости.
Према писању медија, Аљберта је убио његов отац Скендер Kраснићи.

“Убиство се догодило јуче око 17 сати. Полиција је одмах изашла на лице места. Осумњичени је ухапшен, а пронађено је и ватрено оружје за које се сумња да је коришћено у убиству”, казали су у полицији.

Аљберт Kраснићи осуђен је на затворску казну од девет и по година, јер је хицима из аутоматске пушке убио српског младића Димитрија Поповића. Ово свирепо убиство догодило се у киоску брзе хране у којем је Поповић био са својим другарима где је вечерао.

Испред киоска тада се зауставило возило марке “ауди” за чијим воланом је био Љабинот Гаши. У возилу је био и Аљберт Kраснићи који је, без икаквог разлога и повода, испалио рафал у правцу киоска у којем је, у том тренутку, било више особа.

Поповића је метак погодио у главу и преминуо је на лицу места. Иако је осуђен на девет ипо година затвора, Краснићи је одлежао само четири.

Извор: Новости/ Косово онлине

Check Also

Обележено 19 година од убиства деце у Гораждевцу-Живимо као јагањци међу вуковима поручује отац убијеног Панте Дакића

У цркви Рођења Пресвете Богородице у Гораждевцу, парастос убијеним српским дечацима Ивану Јововићу и Панти …