Главна / Вести / Косово и Метохија / Поповић: Избори су једини легитимни начин да се изборимо за свој простор

Поповић: Избори су једини легитимни начин да се изборимо за свој простор

Своје бирачко право у раним јутарњим сатима искористио је члан председништва Српске листе Срђан Поповић, који је том приликом истакао да су ови, као и сваки други избори на Косову, за српски народ историјски јер је то једини начин да се легитимно изборимо за свој простор.

„Очекујем да српски народ данас изађе масовно на изборе јер само јединствени и масовним изласком можемо да стекнемо прави легитимитет . Можемо да покажемо колико желимо будућност и колико желимо да живимо  на овим просторима. Надам се да ће и по овом лошем времену наш народ изаћи у што већем броју. Сваки избори на Косову и Метохији су за нас историјски, тако ће бити и у будуће.  Драго ми је што наш народ има свест да брани овај простор и избори су данас једнини легитимни начин да то ураде“, истакао је Поповић.

Поповић је истакао да су због лошег времена током целог дана ангажоване службе које чисте путеве као и снег испред бирачких центара, тако да су  сви путеви проходни и бирачи ће током целог дана имати све услове да изађу на изборе и искористе своју грађанску дужност.

Check Also

Стано: Наводи медија о ултиматуму ЕУ за признање Косова, глупост

Писање појединих медија да специјални представник ЕУ, Мирослав Лајчак у Београд долази са документом којим …