Главна / Вести / Косово и Метохија / Ракић: Срби морају остати сложни и не смеју наседати на провокације

Ракић: Срби морају остати сложни и не смеју наседати на провокације

Поштовани грађани, након величанствене победе којом смо у рукама српског народа задржали свих десет мандата у Приштини наставља се притисак Приштине на наш народ и Српску листу, а све са циљем разбијања јединства које смо сви заједно тешком муком изборили, каже председник Српске листе Горан Ракић.

 Као што сте и сами сведоци, напади су оркестрирани и наређени од стране Аљбина Куртија, а реализују се преко његових послушника, пре свих Раде Трајковић и Ненада Рашића.

Јучерашњи инцидент, тачније организована туча две групе младића, у којој је повређено више младића, међу којима и син Ненада Рашића, је резултат приватних сукоба тих младића, који траје већ неколико дана, и нема апсолутно никакве везе са политичким деловање његовог оца. Ово је истина која је опште позната свима у Грачаници, па и Рашићу и Ради Трајковић, али су они још једном показали своје нечовештво и у договору са својим ментором Аљбином Куртијем злоупотребили овај инцидент и покушали да лажима уздрмају слогу нашег народа, а себи зараде које место под Куртијевим скутима приказујући овај инцидент као политички.

Поштовани грађани, као председник Српске листе, институције којој на сваким изборима дајете своје поверење имао сам обавезу да вам детаљно представим о чему се конкретно ради, али и да апелујем на све вас да будете уздржани, верујете својој држави и својој Српској листи. Ово наглашавам јер сам свестан да се на овоме неће завршити, и да ће се наставити са притисцима, измишљотинама и лажима јер српско јединство је бедем нашег опстанка, и оно што највише смета нашим непријатељима. Зато су ових дана на мети Куртија и његових подрепаша председник Александар Вучић и Српска листа.

Курти је свестан да неће испунити своја обећања из кампање, јер се популизмом не унапређује живот грађана, нити се решавају проблеми, зато ће наставити да врши притисак на српски народ, а ми морамо бити свесни своје одговорности и не смемо дозволити да нас испровоцирају.

Позивам вас да будете јединствени, сложни, баш као што смо били на изборима 14. фебруара, а ми, ваши политички представници ћемо наставити да се борима за вас, ваше породице, за мир на овим просторима и бољи живот, наводи се у саопштењу председника Српске листе Горана Ракића.

Извор: РТВ Грачаница, саопштење

Check Also

Стано: Наводи медија о ултиматуму ЕУ за признање Косова, глупост

Писање појединих медија да специјални представник ЕУ, Мирослав Лајчак у Београд долази са документом којим …