Главна / Вести / Косово и Метохија / Петковић: Пропао покушај Раде Трајковић да за вршњачку тучу окриви Вучића и Србију

Петковић: Пропао покушај Раде Трајковић да за вршњачку тучу окриви Вучића и Србију

Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић реаговао је на оптужбе Раде Трајковић упућене на рачун председника Србије Александра Вучића да омета истрагу у случају Рашић, запитавши да ли клевете износи у дослуху и договору са Аљбином Куртијем. Петковић додаје да сматра да је пропао још један покушај Трајковић да са Савског венца оптужи Вучића и Србију за вршњачку тучу на Косову.

“Да ли вам је овај твит написао Аљбин Курти лично или вам је само издиктирао? Очигледно вам је жао што вам је пропао покушај да са Савског венца за вршњачку тучу младића оптужите Вучића и Србију. Раскринкани сте, са својим пријатељима у Приштини. Истина нађе пут”, написао је Петковић на Твитеру.

Рада Трајковић претходно је на Твитеру оптужила председника Србије да се меша у полицијску истрагу и тривијализује случај пребијања Николе Рашића у Грачаници.

“И опет Александар Вучић прејудицира и меша се у полицијску истрагу која је још увек у току, гурајући свој медијски спин о јучерашњем инциденту и тривијализујући га. Није први пут. Једну већу истрагу је тако већ блокирао. Апелујем на њега да коначно почне да поштује рад институција”, написала је Трајковићева на Твитеру.

Извор: Косово Онлајн

 

Check Also

Канцеларија за КиМ: У Шилову јуче рођено пет беба, за сваку новорођену бебу по10 хиљада

У Здравственом центру Гњилане-Шилово, са привременим седиштем у Пасјану јуче је рођено пет беба, што …