Главна / Вести / Србија / Вучић о тучи у Лапљем Селу: Не разумем када се неки страни представници у то умешају

Вучић о тучи у Лапљем Селу: Не разумем када се неки страни представници у то умешају

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да се испоставило као тачно да син српског политичара са КиМ Ненада Рашића није задобио повреде у тучи која има политчку позадину, већ да је у питању туча две групе младића која је унапред заказана.

На констатацију новинара да се испоставило да је син Ненада Рашића повређен у тучи средњосколаца и питање да ли ће неко одговарати за хајку која је тим поводом била уперена према Српској листи и Србији, Вучић је рекао да је трпео најгоре увреде, лажи и бесмислице са “тајкуских” медија и политичара који сваки пут кад не знају шта ће за све оптужују њега.

“Рекао сам да то није имало никакве везе са свим оним што су говорили, већ да је у питању туча две групе младића унапред заказана. Не знам како су успели да осуде једну страну, а другу не и како су у све то успели да уплету Српску листу, па српску државу, па и мене…а онда схватите да је у свему томе учествовао врх албанске самопрокламоване државе од Аљбина Куртија па на даље”, рекао је Вучић.

Навео је да разуме када то раде Рада Трајковић, Рашић и поједини овдашњи политичари који, како каже, ништа друго не раде осим што обмањују јавност по цео дан.

Додао је да нема никакав проблем са тим, али да има проблем када се поједини страни представници у то умешају и почну да лажу и обмањују целокупну светску јавност.

“Зато ћемо сваком од тих страних полиичара који мисле да је слобода Србије зоб на тацни коју могу да позобају у сваком тренутку, да је Србија земља коју могу да понижавају и ниподаштавају као што су то чинили до пре неколико година и који мисле да је Србија не само врећа за ударање већ врећа за ударање од позади како бисмо били додатно понижени грдно су се преварили”, рекао је Вучић.

Истакао је да је Србија све снажнија земља поносног народа која их пристиже и која их је за годину дана стигла више него у претходних десет година.

“Тако ћемо и да наставимо годину за годину. Какви год да смо, свој понос, име и презиме да им дајемо само зато што су у стању добро и озбиљно да лажу поједини од тих политичра, то неће да дочекају”, поручио је Вучић.

Извор: ТАНЈУГ

Check Also

Ђурић: Позиција Србије је видно оснажена у америчким очима

Интензивни радни контакти са званичницима америчке администрације о даљем унапређењу односа Србије и САД настављени …