Главна / Вести / Косово и Метохија / Петковић: Рашић се додатно упетљава у сопствене лажи

Петковић: Рашић се додатно упетљава у сопствене лажи

Узалудни су покушаји Ненада Рашића да оправда своје лажи и чињеницу да је политички злоупотребио и рођеног сина, тако што ће напасти председника Србије Александра Вучића, оценио је вечерас члан Главног одбора СНС и директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић.

“Једини који се у овој ситуацији саплео о сопствене лажи јесте Ненад Рашић, заједно са својом сарадницом Радом Трајковић и Аљбином Куртијем, с којима је договарао да тучу две групе младића у Лапљем Селу, у којој је учествовао и његов син Никола, представи као политички удар на себе и своју породицу”, навео је Петковић у саопштењу.

Уместо да призна да је његов “приштински сценарио” раскринкан, Рашић се додатно упетљава у сопствене лажи.

“Једина и апсолутна истина је да део одељења 4/2 Гимназије у Лапљем Селу, ком припада његов син Никола Рашић, ове недеље наставу прати онлајн. Никола је тако у тренутку туче требало да буде код куће и прати наставу онлајн. Шта је онда он тражио у дворишту школе у дану када за њега школа није радила”? упутао је Петковић.

Једини одговор је, како наводи, да је дошао на унапред договорену тучу и да то његов отац веома добро зна.

“Чињеницу да Никола Рашић ове недеље није имао наставу у школи, потврдио је и директор Гимназије. О томе сведочи и извештај полиције у ком се наводи да је Никола Рашић дошао аутобусом са групом другова у школско двориште”, напомиње функционер СНС.

“Зато може сада Ненад Рашић да прича шта хоће, сви су ухваћени у подлој намери. И што више покушавају да се извуку новим лажима, све се више уплићу у њих ко пиле у кучине”, закључио је Петковић.

Рашић је раније вечерас, како је пренео портал Нова С, рекао да је сигуран у то да његов син није имао сазнања да ће доћи до туче, те да се не могу “упоређивати две групе” – једна коју су чинили “голоруки ученици који су излазили из школе”, а друга – младићи од којих су неки завршили школу пре више година и који су их чекали наоружани хладним оружјем.

Извор: Танјуг

Check Also

На Косову 17 преминулих од коронавируса, 599 новозаражених

На Косову је у последња 24 сата 17 пацијената преминуло од последица коронавируса, а регистровано …