Главна / Вести / Косово и Метохија / Петковић: Где су данас Ђилас, Тепић, Јеремић, Ђорђевић да кажу да су погрешили?

Петковић: Где су данас Ђилас, Тепић, Јеремић, Ђорђевић да кажу да су погрешили?

Четири дана су прошла откако су Ненад Рашић и Рада Трајковић у дослуху са Аљбином Куртијем договорили да унапред заказану школску тучу представе као политички линч и прогон неистомишљеника и за то оптуже државу Србију, Српску листу и председника Александра Вучића, каже у саопштењу директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић.

И четири дана Ђиласова Рада, Рашић и Курти народу који су намерно обманули дугују извињење, јер је њихова подла лаж раскринкана.

Да будем сасвим јасан. Напад на Николу Рашића заслужује сваку осуду и адекватну санкцију, а у анале политичког бешчашћа ући ће овај покушај злоупотребе деце у политичке сврхе која на крају једина испаштају.

Јер ће и Ђиласова Рада, Рашић и Курти наставити да продукују лажне вести и афере док је седморо деце у једномесечном притвору након њихове политичке манипулације, а ученик Илија Марковић у болници са тешким повредама.

Где су данас Драган Ђилас, Мариника Тепић, Вук Јеремић, Млађан Ђорђевић који су били најгласнији претходних дана када је за једну школску тучу у Грачаници требало оптужити Вучића и Србију? Где су да кажу да су погрешили?

Навикли су грађани Србије да опозиција у Београду продукује лажне вести, а да је једини одговор на истину још једна лажна афера.

Оно што је случај у Грачаници оголио до крајности јесте и чињеница да српској опозицији у центру Београда не сметају ни Аљбин Курти ни његов пројекат “Велике Албаније” само када треба напасти рођену државу и њеног председника, наводи се у саопштење за јавност директора Канцеларије за Косово и Метохију Петра Петковића.

Саопштење

Check Also

Приштина: Од понедељка отворени угоститељски објекти и тржни центри

Министарство локалне управе најавило је да ц́е од понедељка бити отворени угоситељски објекти и тржни …