Главна / Вести / Косово и Метохија / Вучић: Гледаћемо да помогнемо нашем народу; Борићемо се знањем, енергијом, дипломатском вештином
SEDNICA BEZBEDNOST VUCIC

Вучић: Гледаћемо да помогнемо нашем народу; Борићемо се знањем, енергијом, дипломатском вештином

Поводом угрожености безбедности српског живља на КиМ, председник Србије Александар Вучић је поручио да ћемо се борити  свим својим знањем, енергијом, дипломатском вештином, али и да ћемо снажити Србију у економском и сваком другом смислу.

На питање новинарке ТВ Мост да ли су због великих жеља неких земаља да Србија призна Косово, учесталији напади на Србе, уз навођење да су данас оскрнављене две цркве, као и да ли треба повећати безбедност, јер међународна заједница не реагује, Вучић је казао да је управо због тога на седници Националног савета безбедности то била прва тачка дневног реда.

„Све што предузимамо и радимо је због тога. Неће бтии лако и једноставно. Гледаћемо да помогнемо нашем народу. Борићемо се свим својим знањем, енергијом, дипломатском вештином. Али снажићемо Србију економски и у сваком другом смислу да би могли да будемо одвраћајући фактор”, истакао је Вучић.

Извор: ТВ Мост

Check Also

Приштина: Од понедељка отворени угоститељски објекти и тржни центри

Министарство локалне управе најавило је да ц́е од понедељка бити отворени угоситељски објекти и тржни …