Главна / Друштво / Дом здравља Грачаница: Следеће недеље у Куршумлији и вакцина “Фајзер- Бионтек”

Дом здравља Грачаница: Следеће недеље у Куршумлији и вакцина “Фајзер- Бионтек”

Дом здравља Грачаница обавештава своје кориснике да се наставља вакцинација кинеском “Синофарм” вакцином, а да се до петка могу пријавити и они који желе да се вакцинишу вакцином “Фајзер-Бионтек”, којом ће се наредне недеље вакцинисати грађани који су изабрали вакцину овог произвођача.

“Уједно обавештавамо  све грађане старосне доби преко 18 година, да  је вакцинација и даље у току и позивамо их да се пријаве у што већем броју, јер је то, уз поштовање свих препоручених мера, једини начин да победимо Ковид-19”, истичу из Дома здравља Грачаница.

Дом здравља Грачаница захваљује се својим корисницима на исказаном интересовању за вакцинацију, а посебно корисницима из старосних категорија преко 60 година, који су се у највећој мери већ вакцинисали, јер су како истичу,  на тај начин помогли и себи, али и овдашњим здравственим радницима.

Из Дома здравља такође апелују на грађане да се придржавају свих прописаних  епидемиолошких мера, попут ношења маски, одржавања дистанце, дезинфекције  руку и предмета, као и честог проветравања просторија.

“Вакцинишимо се, поштујмо своје здравље и здравље својих најближих, уз поштовање прописаних мера, са вакцином до победе над КОВИД-ом 19!”, истиче се у апелу Дома здравља Грачаница.

 

Check Also

Петковић разговарао са породицом Николе Недељковића

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић данас је разговарао са породицом Николе Недељковића …