Главна / Вести / Косово и Метохија / Приведена два албанска младића која су се машући албанском заставом возили Северном Митровицом

Приведена два албанска младића која су се машући албанском заставом возили Северном Митровицом

Двојица младића албанске националности Х. Т. (1995) и Р. Ц. (1996) ушли су синоћ око поноћи у Северну Митровицу, у време забране кретања због епидемиолошких мера које су на снази и кретали се аутомобилом са албанском заставом. Полиција их је привела како би спречила тежи инцидент. Ово је за Радио Косовску Митровицу изјавио регионални портпарол КПС за регион север Бранислав Радовић.

“Два лица албанске националности, једно са пребивалиштем у селу Чабра (Зубин Поток), а друго у Јужној Митровици, у возилу Опел Корса, су око поноћи, када је на снази забрана кретања, са видно истакнутом албанском заставом, возила по улицама у Северној Митровици, чак су ушли и у КБЦ Косовска Митровица. Полицајци су приметили возило, а и на основу пријаве грађана, возило је заустављено на путу ка селу Суви До (Северна Митровица) и против њих је поднета кривична пријава због кретања у време забране кретања”, рекао је Радовић за Радио Косовска Митровица.

Подсетимо ово је трећи инцидент који је забележен у српским срединама на Косову и Метохији у последњих седам дана.

Извор: Радио Косовска Митровица

Check Also

Петковић: Курти изазвао сукоб на северу КиМ јер не жели да формира ЗСО

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић истакао је данас да је Аљбин Курти …