Главна / Вести / Косово и Метохија / Симић: Држава Србија чини све како би се наш народ на КиМ осећао безбедно и збринуто

Симић: Држава Србија чини све како би се наш народ на КиМ осећао безбедно и збринуто

У току априла месеца начелник Косовскомитровачког управног округа Славко Симић примио је и саслушао проблеме више од 70 странака.

Покушавајући да свачији проблем реши или усмери на решавање надлежним институцијама начелник доказује да је држава Србија преко својих служби присутна на Косову и Метохији исто, па чак и више него у другим деловима Републике Србије.

“Верујемо да наши суграђани осећају да држава Србија чини све како би се наш народ на Косову и Метохији осећао безбедно и збринуто. Инвестирањем у инфраструктуру, пољопривреду, здравство, школство, стамбену изградњу, запошљавање и у друге сфере свакодневног живота државни врх Републике Србије упркос актуелним тешкоћама помаже својим грађанима да остану на својим огњиштима јер је то предуслов да се Косово и Метохија сачува  у саставу Србије”, изјавио је Симић.

 

Пријем, саслушавање и решавање проблема грађана ће се наставити након предстојећих празника на исти начин и са истом пажњом као у претходном периоду.

Извор: РТВ Грачаница, саопштење

Check Also

У ЕУ и САД веома незадовољни што Курти упорно одбија да обнови дијалог с Београдом

  Званичници у институцијама ЕУ и земље чланице Уније снажно захтевају од власти Косова да …