Главна / Друштво / Вучић: Дух Васкрса инспирација да срчано радимо на развоју Србије и СПЦ

Вучић: Дух Васкрса инспирација да срчано радимо на развоју Србије и СПЦ

Дух Васкрса непрекидна је инспирација да сви заједно срчано и посвећено радимо на добру и развоју Републике Србије, Српске Православне Цркве и васколиког српског народа, наводи у честитки поводом највећег хришћанског празника Васкрса председник Србије Александар Вучић.

Председник Србије Александар Вучић упутио је честитку патријарху српском Порфирију, свештенству и монаштву, као и свим православним верницима, који Васкрс славе по Јулијанском календару. У честитки се каже:

„Вама, епископима, свештенству, монаштву и свим верницима радосно честитам највећи хришћански празник – Васкрс Господа Исуса Христа. Вечна радост Васкрсења нека буде извор надахнућа да у временима бременитим различитим изазовима и тешкоћама увек дамо прави одговор, сведочећи да смо достојни потомци Стефана Немање, Светога Саве и свих других светих српског народа. Дух Васкрса непрекидна је инспирација да сви заједно срчано и посвећено радимо на добру и развоју Републике Србије, Српске Православне Цркве и васколиког српског народа. Честитајући Вам Васкрс, желим да Господ излије обиље свога благослова на нашу Отаџбину и Свету Цркву. Христос васкрсе!“, наводи се у честитки Вучића.

Извор: ТВ Мост

Check Also

Преминуо Игор Старовић, фронтмен групе “Дивљи кестен”

Фронтмен поп групе “Дивљи кестен” Игор Старовић преминуо је данас, после краће болести, у 56. …