Главна / Друштво / Тешка саобраћајна несрећа на путу Грачаница-Лапље Село

Тешка саобраћајна несрећа на путу Грачаница-Лапље Село

На путу између Грачанице и Лапљег Села нешто након 16 сати у тешкој саобраћајној несрећи директно су се сударили аутомобил марке Мерцедес београдских и комби косовских регистарских ознака. Возачи оба возила тешко су повређени и пребачени у болницу.

Возача Мерцедеса Н.И. хитна помоћ је пребацила на хируршку клинику у Грачаници, док је возач комбија пребачен у болницу у Приштини.

“Пацијент који је због удеса довезен има тешке телесне повреде, односно фрактуру дисталног и средњег дела десног радиуса, прелом у пределу ручног зглоба је отворен, иначе је пацијент у стабилном стању. Нема болове у грудном кошу, нема болова у пределу стомака, а касније ће ортопед одредити да ли је прелом за хируршку интервенцију. Оно што је најважније је да је пацијент ван животне опасности”,  каже за РТВ Грачаница хирург КБЦ-а Приштина-Грачаница, др Драган Перић.

Увиђај је извршила форензичка екипа косовске полиције из Приштине, а због овог удеса саобраћај између Грачанице и Лапљег Села био је у прекиду више од 2 часа.

 

 

Check Also

Нестао младић из Косовског Поморавља

Седамнаестогодишњи Иван Ристић (17) из Косовског Поморавља нестао је у петак и од тада му …