Главна / Вести / Косово и Метохија / Канцеларија за КиМ гради куће за социјално угрожене породице у општини Косовска Витина

Канцеларија за КиМ гради куће за социјално угрожене породице у општини Косовска Витина

Канцеларија за Косово и Метохију гради три куће за социјално угрожене породице у општини Косовска Витина. За Василију Ђошић из Клокота, самохрану мајку двоје малолетне деце, долазе бољи дани.

Ова крхка 26-годишња жена са ликом девојчице, остала је удовица прошле године.  Њих троје живе у једној собици, без купатила и воде. Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић обећао је да ће обезбедити помоћ овој породици и испуњава своје обећање. Василија речима не може описати колико је данас срећна.

„Ово је веома посебан дан за мене. Срећна сам што ће свако сада да има своју собу и живећемо лепо“, рекла је за Пулс.

Камен темељац за изградњу новог стамбеног објекта од 65 квадрата положио је предсеник привременог органа општине Срђан Николић.

„Захваљујући Канцеларији за Косово и Метохију и председнику Александру Вучићу, до краја године биће изграђено још неколико кућа у нашој општини“, казао је Николић.

Додао је да је у току конкурс за доделу пољопривредних машина и позвао све мештане Косовске Витине који испуњавају услове да се пријаве, а детаљне информације о томе можете наћи на сајту Канцеларије за КиМ или непосредно у канцеларији  привременог  органа у Врбовцу.

Извор: РТВ Пулс/ Тв Мост

Check Also

Влајић: Права Тодосијевића погажена, жалићемо се Врховном суду

Адвокат Небојша Влајић, бранилац председника Привременог органа општине Звечан Ивана Тодосијевића, потврдио је за Косово …