Главна / Вести / Косово и Метохија / Петковић: Србија трн у оку због успеха, мета напада Вучић

Петковић: Србија трн у оку због успеха, мета напада Вучић

Члан Главног одбора СНС Петар Петковић оценио је данас да је Србија због својих успеха данас многима трн у оку, а да је главна мета напада председник Александар Вучић.

“Сведоци смо деловања једне широке коалиције спољних и унутрашњих субјеката који желе да на сваки начин успоре развој наше земље и саплету је у борби за очување државних и националних интереса”, навео је Петковић у саопштењу.

Указао је да у Вучићу оправдано препознају најзаслужнију особу за то што је наша земља данас на незаустављивом путу развоја и обнове економске и политичке снаге.

“Главно оружје у тим нападима је пропагандна машинерија Драгана Ђиласа и његових политичких и тајкунских партнера, а реч је, подсетићу, о људима који су бесомучно пљачкали Србију и наше национално богатство депоновали на офшор рачуне”, навео је Петковић.

Он сматра да је недопустиво то што та група, чије су, како каже, везе са иностраним фактором и криминалним клановима јавна тајна, удара, не само на Вучића, већ и на његову породицу чиме чине деликт не само против породице Вучић, већ и против наших најсветијих националних вредности.

“Породица је забран у који нико не сме да дира, поготово не са нечасним мотивима и на лажовски и клеветнички начин, јер ако наш политички и правосудни систем данас зажмури пред овом појавом, онда више ничија породица неће бити заштићена”, указао је Петковић.

Он каже да је политичка борба често прљава и беспоштедна, али да мора постојати праг који се не сме прелазити, а то је интегритет и светост породице, и ко год је одан српским вредностима неће имати разумевања и речи оправдања за бездушну харангу на председника и његову децу, саопштено је из СНС.

Check Also

Јевтић: Седница Скупштине прилика да се покаже јединство

Потпредседник Српке листе Далибор Јевитић изјавио је да је данашња седница Скупштине Србија посвећена КиМ …