Главна / Вести / Косово и Метохија / Министар Ракић и градоначелник Ивановић разговарали о улагањима у општини Ново Брдо

Министар Ракић и градоначелник Ивановић разговарали о улагањима у општини Ново Брдо

Министар за заједнице и повратак Горан Ракић, наставио је и данас у оквиру својих активности разговоре са градоначелницима општина о помоћи када су у питању инфраструктурна улагања у локалним самоуправама. Министар Ракић се данас састао са градоначелником Општине Ново Брдо, Светиславом Ивановићем. Ивановић и Ракић су разговарали о реализацији пројекта асфалтирања путева у општини Ново Брдо који су у лошем стању.

”Планирамо да општини Ново Брдо помогнемо у реализацији пројекта асфалтирања путева које користи велики број људи у махалама ове општине. Верујем да ћемо на овај начин олакшати свакодневни живот становника општине Ново Брдо и то је оно што ме радује”, казао је министар Ракић.

Градоначелник општине Ново Брдо, Светислав Ивановић је данас током састанка казао да га радује чињеница што је наишао на разумевање од стране министра Горана Ракића, када је у питању реализација захтева које је изнео.

”Заједнички можемо да урадимо много за општину Ново Брдо. Изузетно ми је драго што смо данас договорили реализацију асфалтирања путева који су у лошем стању у махалама општине Ново Брдо, и овај договор ћемо врло брзо конкретизовати”, истакао је градоначелник Ивановић.

Check Also

Ракић: Мислим да ћемо добити ЗСО, став Америке јасан

Вељко Ракић из Института за промоцију владавине права изјавио је данас да сматра да ће …