Главна / Друштво / Срђан Поповић обишао станове у изградњи у Лапљем Селу

Срђан Поповић обишао станове у изградњи у Лапљем Селу

Један од приоритета општине Грачаница је изградња станова за збрињавање социјално угрожених породица и младих брачних парова. Током прошле године општина Грачаница је у Лапљем Селу изградила шест стамбених објеката са 24 стана, а недавно је на истој локацији започела изградњу још две зграде са осам станова. Локацију у Лапљем Селу где су у току радови обишао је председник општине Грачаница Срђан Поповић и том приликом истакао да Општина мора да размишља о будућности и на какав и који начин најбоље може решавати проблеме мештана.

“Као и што смо обећали нећемо стати са изградњом станова, то је један од приоритета општине Грачаница. Драго ми је да смо успели да издвојимо средства за још две зграде, односно за још осам стамбених јединица које ће бити уручене социјално угроженим породицама. Ми као општина Грачаница морамо да размишљамо о будућности, морамо да размишљамо на који начин можемо да решимо проблеме са којима се суочавају наши мештани и у томе истрајавамо. Оно што је најбитније, оно што смо поставили себи као циљ је да све породице којима је неопходно решавање стамбеног питања добију кров над главом,” каже за РТВ Грачаница Срђан Поповић.

Уколико све буде текло како је планирано, станови у Лапљем Селу биће завршени до краја новембра, након чега следи конкурс за доделу станова, тако да се усељење очекује до краја године.

Check Also

Јевтић: Посета народних посланица Штрпцу значајна подршка

Дубравка Филиповски, Снежана Пауновић и Дубравка Краљ, народне посланице у Скупштини Србије, посетиле су данас …