Главна / Вести / Косово и Метохија / Народни посланици у посети општини Грачаница

Народни посланици у посети општини Грачаница

Народни посланици СНС у Скупштини Србије Ивана Поповић и Лав Пајкић посетили су данас општину Грачаницу, а у згради општине примио их је председник општине Грачаница Срђан Поповић.

Они су потом са ученицима основне школе “Миладин Митић” у Преоцу, у близини Грачанице, а поводом Светског дана  заштите животне средине учествовали у акцији уређења школског дворишта, након чега су обишли зграду средњошколског центра у Лапљем Селу на којој се радови приводе крају. Посету српским срединама на центарлном Космету посланици су завршили обиласком Омладинског центра у Грачаници где су разговарали са представницима Омладинског савета.

“Драго ми је да се улаже у омладину, да се окупљају поводом лепих ствари као што су часови гитаре и учење коришћења 3Д пројектора. Задовољство ми је што имамо прилику да разговарамао са младим , да чујемо њихове проблеме, али да чујемо и оњиховом напретку. Поносна сам што је председник општине окупио овако дивну екипу и што данас имамо прилику да се дружимо са њима”, рекла је Ивана Поповић, посланица СНС-а у Скупштини Србије.

“Ту смо да саслушамо све евентуалне проблеме и велика ми је част бити са вама у истој просторији. Битно је да чешће посећујемо Грачаницу и наше општине овде да направимо заједничку кохезију и наставимо нашу борбу за бољи живот свих а посебно младих људи“, рекао је Пајкић.

„Веома је битно истаћи да наша држава на челу са председником Александром Вучићем брине о нашем народу и да је ваша посета овде доказ да наш народ није заборављен. Данас смо младим посланицима показали део наше свакодневнице, колико радимо и колико се боримо. “, рекао је Поповић и гостима пожелео угодан боравак.

Народни посланици у Скупштини Србије Ивана Поповић и Лав Пајкић ће, какао је планирано, сутра обићи Србе у Ораховцу и Великој Хочи и посетити Пећку Патријаршију и манастир Високи Дечани.

 

 

Check Also

Породица Слађана Трајковића најавила за сутра протест у Приштини испред зграде Специјалног тужилаштва

Породица бившег полицајца Слађана Трајковића који је средином децембра ухапшен под оптужницом да је учествовао …