Главна / Вести / Србија / Петковић: Још једна тирада лажи Млађана Ђорђевића

Петковић: Још једна тирада лажи Млађана Ђорђевића

Члан Главног одбора СНС Петар Петковић изјавио је данас да све што лидер покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић приписује као скривену намеру председнику Србије Александру Вучићу јесте још једна тирада лажи, којом део опозиције настоји да прикрије чињеницу да нема никакву политику, па ни елементарну одговорност према држави и њеним грађанима.

“Завере о којима говори Млађан Ђорђевић не само да нису политика председника Вучића и Владе Србије, већ је реч о стилу владавине због којег су Ђорђевић, Ђилас, Тадић, Јеремић и сви други њима блиски лажни борци за интересе Србије отерани са власти да се више никада не врате”, оценио је Петковић у саопштењу.

Он је навео да је Ђорђевић својевремено, као један од најближих сарадника председника Бориса Тадића, био активан или пасиван саизвршилац у низу потеза који су бесповратно ослабили утицај Србије на Косову и Метохији, и не може, како каже, сулудим оптужбама на рачун председника Вучића ни да опере своју кривицу ни да излечи савест због злодела која су он и његови политички пријатељи учинили Србији.

“Чак је и аранжман са Рио-Тинтом, на који њу ејџ гуру Млађан Ђорђевић данас баца дрвље и камење, подстакнут тобожњом бригом за животну средину, био склопљен у време када је он био на власти”, указао је Петковић.

Он је Ђорђевићу поручио да грађани нису плитке памети и кратког сећања да би могле да им се продају безочне и дрске лажи какве им он свакодневно сервира.

Ђорђевић је раније данас у саопштењу изнео тврдњу да је специјални изасланик САД за Западни Балкан Метју Палмер дошао са листом задатака који се односе на потписивање споразума са Приштином, а тврди и да “лобира” за пројекат Рио Тинто.

Извор: ТАНЈУГ

Check Also

Преминуо Милутин Мркоњић, почасни председник СПС и некадашњи министар

Милутин Мркоњић, некадашњи министар за инфраструктуру и саобраћај, почасни председник Социјалистичке партије Србије (СПС) и …