Главна / Друштво / Сребро за фудбалере Космета на купу у Крагујевцу

Сребро за фудбалере Космета на купу у Крагујевцу

На омладинском фудбалском купу “Арсенал Крагујевац 2021”, фудбалери ФК “Космет” освојили су 2 место у веома јакој конкуренцији и тако још једном потврдили квалитетан рад у омладинским категоријама клуба из Лепосавића.

Фудбалери Космета у финалу су након велике борбе и неизвесног меча изгубили резултатом 1:0 од Национала из Новог Пазара.

“Веома сам задовољан данашњим резултатом и залагањем фудбалера нашег клуба, који су оставили последњи атом снаге и борили се до последњег судијског звиждука. Заиста, немам шта да им замерим, на крају су одлучиле нијансе. Ово је велики успех за наш клуб и још један показатељ да на простору наше општине, али и Косова и Метохије постоји велики број талентоване деце, са којом је само потребно да се интезивно ради, како би искористили свој таленат и остварили професионалне каријере у познатим клубовима, као и репрезентацији Србије. Ови момци ће сигурно једног дана бити амбасадори спорта Косова и Метохије”, рекао је тренер ФК “Космет” Дејан Вукићевић.

На турниру је улествовало 12 екипа, међу којима и Раднички Крагујевац, Дуел Крушевац, Арсенал Крагујевац и Национал Нови Пазар.

Извор: Косово онлине

Check Also

Борељ: Дијалог Београда и Приштине једини начин за стабилизацију

Високи представник Европске уније за спољне послове Жозеп Борељ изјавио је данас да и даље постоји …