Главна / Вести / Косово и Метохија / Наташа Тасић Кнежевић: Музика нас повезује

Наташа Тасић Кнежевић: Музика нас повезује

Дан након одржаног концерта у Дому културе у Грачаници, оперска дива Наташа Тасић Кнежевић са сузама у очима говорила је о гостопримству, љубави и топлини коју пружа наш народ на Косову и Метохији, у јутарњем програму РТВ Грачаница.

Истакла је да је узбуђена и срећна што је након више од двадесет година поново на Косову и Метохији, да је све остало исто као онда када је са хором “Свети Георгије” наступала у манастирима широм Косова и Метохије.

Наташа Тасић Кнежевић позната је као велики хуманиста,а такође залаже се за равноправност. Промовишући Ромску културу широм света, кроз песму и музику успела је да укаже на потребе и проблеме Рома.

“Песма , љубав и радост нас повезују, морамо имати веру и када је најтеже”, истакла је госпођа Кнежевић.

Концерт је био хуманитарног карактера, а сва прикупљена средства уручена су ромским угроженим породицама. Говорећи о породицама којима је помоћ уручена госпођа Кнежевић истиче да они не живе лако, да им је помоћ преко потребна.

Наташа Тасић Кнежевић истиче да ће се увек радо одазвати позиву и да ће јој увек бити задовољство да се врати у Грачаницу.

 

Концерт је одржан у организацији Општине Грачаница, а присуствовали су и представник ОЕБС-а Мајкл Давенпорт, министарства за заједнице и повратак Горан Ракић, и општине Грачаница Срђан Поповић, који су указали на значај Ромске заједнице у свету, али и на Косову и Метохији.

 

Check Also

Јевтић: Посета народних посланица Штрпцу значајна подршка

Дубравка Филиповски, Снежана Пауновић и Дубравка Краљ, народне посланице у Скупштини Србије, посетиле су данас …