Главна / Вести / Косово и Метохија / Поповић и Ракић потписали меморандум о инфраструктурним пројектима

Поповић и Ракић потписали меморандум о инфраструктурним пројектима

Председник општине Грачаница Срђан Поповић, састао се данас са министром за заједнице и повратак Гораном Ракићем како би потписали меморандум о уређењу локалних улица у Општини Грачаница.

Састанак је организован због потписивања меморандума о реализацији пројекта „Изградња, реконструкција, насипање и асфалтирање локалних улица“ у општини Грачаница.

Министар Горан Ракић је истакао да ће Министарство за заједнице и повратак наставити да пружа подршку и помоћ општини Грачаница а сва будућа сарадња ће бити усмерена на унапређењу квалитета живота свих становника у овој општини.

”Општина Грачаница ће након финализовања овог пројекта добити нову, бољу и уређенију путну инфраструктуру. Настављамо са улагањима не само у реконструкцију путева, већ свега онога што може да побољша свакодневно функционисање грађана и то су веома добре вести. Наша је обавеза да о свим грађанима бринемо на подједнак начин, искрено верујем да смо свиме ониме што смо до сада урадили показали да ту обавезу успешно испуњавамо”, казао је министар Ракић и истакао да је Министарство за заједнице и повратак потпуно посвећено пружању помоћи свим заједницама.

Председник општине Грачаница Срђан Поповић наводи да је ово плод добре сарадње са Министарством за заједнице и повратак.

„Најбитније је да смо договорили даље заједничко деловање, као и до сада, да заједно одређујемо приоритете, решавамо проблеме и заједно градимо, а све са циљем да створимо што је могуће боље услове за наше грађане. Реализација овог пројекта много ће значити свим мештанима општине Грачаница. Министарство за заједнице и повратак заједно са Општином Грачаница воде рачуна о својим мештанима и ово је још један пројекта којим ћемо побољшати услове за живот наших грађана“, казао је Поповић.

Саопштење

Check Also

Јевтић: Посета народних посланица Штрпцу значајна подршка

Дубравка Филиповски, Снежана Пауновић и Дубравка Краљ, народне посланице у Скупштини Србије, посетиле су данас …