Главна / Вести / Косово и Метохија / Решавање стамбених питања, социјални проблеми, запослење, најчешћи проблеми грађана

Решавање стамбених питања, социјални проблеми, запослење, најчешћи проблеми грађана

Начелник Косовскомитровачког управног округа Славко Симић и ове недеље примао је у свом кабинету грађане, настојећи да саслуша њихове проблеме и у оквиру надлежности институција Републике Србије помогне у њховом решавању.

“Захтеви за решавање стамбених питања, социјални проблеми, тражење запослења и помоћи око реконструкције дотрајалих стамбених објеката су најчешћи проблеми са којима се суочавају грађани нашег округа. Начелник Славко Симић понавља да су врата његовог кабинета отворена за све житеље Косовскомитровачког округа и уверен је да држава Србија има воље и ресурса да очува српски народ у јужној српској покрајини”, наводи се у саопштењу.

Проблеми грађана су многобројни и углавном се тичу егзистенције као основног услова останка нашег народа на Косову и Метохији.

Грађани се за пријем код начелника округа могу јавити сваког радног дана техничком секретару у згради округа у улици Ослобођења.

Извор: ТВ Мост

Check Also

Симић: Честитке свим градоначелницима, настављамо политику Вучића на Косову

Потпредседник Српске листе Игор Симић честитао је сви градоначелницима и одборницима Српске листе на преузетим …