Главна / Друштво / Јевтић: У септембру још једна акција путујућег биоскопа широм КиМ

Јевтић: У септембру још једна акција путујућег биоскопа широм КиМ

Због пандемије корона вируса биоскоп у Грачаници, као и у многим другима местима, није радио, али с побољшањем ситуације полако се све враћа у нормалу и у Грачаници је поново четвртак дан за филмске премијере и биоскоп.

Биоскоп ради већ извесно време, али се публика мора придржавати актуелних мера опреза, истакао је гостујући у Јутарњем програму уредник филмског програма Дома културе у Грачаници Бобан Јевтић.

“Поштујући све мере опреза кренули смо поново са радом и имамо редовни репертоар четвртком, само смо мало померили термине и за нашу најмлађу публику пројекције почињу у 18 часова, а за старију од 20 часова”, казао је Јевтић.

Он је нагласио да је у току путујући биоскоп, који  стиже чак и до најудаљенијих места широм Косова и Метохије.

“Путујући биоскоп организујемо како бисмо приказали филмска остварења публици широм наше покрајине, а где постоје и минимални технички услови за приказивање. Планирамо још једну акцију путујућег биоскопа на јесен”, рекао је Јевтић.

Он је напоменуо да нас очекују и нове премијере наших домаћих остварења, тако је за крај августа најавио премијеру “Нечисте крви” са Драганом Бјелогрлићм у гавној улози.

Check Also

Општина Грачаница и Дом здравља обележавају Светски дан оралног здравља

Дом здравља Грачаница у сарадњи са Општином Грачаница обележава Светски дан оралног здравља – 20. …