Главна / Вести / Косово и Метохија / Другог дана посете КиМ Петковић, поред неколико домаћинстава, обилази и Драгицу Гашић

Другог дана посете КиМ Петковић, поред неколико домаћинстава, обилази и Драгицу Гашић

Другог дана посете Косову и Метохији, у уторак, 13. јула, у 9 сати, директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић у селу Берково, у општини Клина, обићи ће породицу Борка Машића и разговорати са мештанима о проблемима са којима се суочавају. Потом ће у Видању разговарати са једином Српкињом, повратницом у Ћаковицу, Драгицом Гашић.

Планирано је да Петковић у Доњој Гуштерици посети домаћинства Горана Шубарића и Синише Лазића, која су претрпела велику материјалну штету током јануарских поплава.

Директор Канцеларије за Косово и Метохију ће затим у општини Гњилане, у селу Стража обићи социјално угрожену, шесточлану породицу Денић, којој је средствима Канцеларије за Косово и Метохију саграђена кућа.

Петковић ће посету Косову и Метохији завршити у  селу Горње Кусце, у општини Гњилане, где ће обићи новоизграђени вртић, који ће функционисати у оквиру издвојеног одељења ПУ „Колибри“ из Коретишта.

Check Also

Ракић: Мислим да ћемо добити ЗСО, став Америке јасан

Вељко Ракић из Института за промоцију владавине права изјавио је данас да сматра да ће …