Главна / Вести / Косово и Метохија / Затворен камп пливања и ватерпола, ово није крај већ почетак једног лепог дружења, поручили Поповић и Рађен

Затворен камп пливања и ватерпола, ово није крај већ почетак једног лепог дружења, поручили Поповић и Рађен

У присуству председника општине Грачаница Срђана Поповића и тренера „Академије водених спортова Црвена звезда“ међу којима је био и прослављени ватерполиста Никола Рађен, затворен је камп пливања и ватерпола.

Камп је трајао пет дана, а у њему је учествовало стотинак малишана који су уз помоћ тренера  учили технике пливања и ватерпола.

„Академија водених спортова Црвена звезда“ одржан је на базену „Хацијенда“ у Грачаници под покровитељством Општине Грачаница.

Свечаним уручењем диплома полазницима школе пливања и захвалница тренерима „Академије водених спортова Црвена звезда, камп су заједно затворили председник општине Грачаница Срђан Поповић и  ватерпоиста Никола Рађен са својим сарадницима, истакавши да ово није крај већ почетак једног лепог дружења.

„Драго ми је што сам био овде пет дана, провео време са вама, дружио се са вама, разговарао, трудио се да вам пренесем што више знања и да вас научим што више ствари за ових пет дана. Ово није крај ово је тек почетак једног лепог дружења другари и могу само да кажем да сам поносан на вас, на све полазнике школе који су ових пет дана напорно тренирали, одрицали се да би научили да пливају, савладали страх од воде и прихватили воду на прави могући начин, тако да браво за вас хвала вам, а ми се у наредним годинама сигурно гледамо и дружимо овде у Грачаници и у Београду“, казао је Рађен.

Председник општине Грачаница Срђан Поповић захвалио се Николи Рађену на уложеном труду и жељи да научи децу из Грачанице техникама пливања и ватерпола.

„Могу само да кажем да је осећај стварно предиван и веома ми је драго да смо успели да веома успешно реализујемо једну овакву идеју, једну идеју која је новина за нашу општину Грачаница. Оно што радује јесте да смо остварили једну изванредну комуникацију са Николом Рађеном и са његовим тимом. Свих ових дана смо разговарали о томе како можемо да надоградимо све ово и да једноставно ово траје у нашој општини, већ имамо планове за наредну годину. Најважније је да је деци било веома лепо, да су се лепо дружила, неки су научили и да пливају, а неки су се више усавршили у пливању. Николи Рађену и његовом тиму хођу да кажем да је Грачаница ваша кућа и да нам увек долазите у здрављу да нас посећујете, ја се надам да неће бити повод само ова академија него ћемо имати још других обележавања и ставри на којима ћемо радити“, поручио је Поповић.

Лоше време које је трајало током викенда није покварило деци вољу и жељу да буду присутни на свим тренинзима који су одржани током кампа пливања и ватерпола.

„Била сам овде свих пет дана, научила сам да пливам, сада се не плашим да одем у дубљи део базена“, рекла нам је Емилија из Грачанице.

„Било ми је забавно, упознао сам Николу то је част за мене, научио сам нешто што до сада нисам знао о пливању и ватерполу“ казао је Никола.

Прослављени ватерполиста Никола Рађен поклонио је потписану ватерполо лопту председнику општине Грачаница Срђану Поповићу.

Check Also

Српска листа поздравља акцију полиције спроведену са циљем сузбијања криминалитета

Српска листа поздравља акцију полиције из Региона-Север која је данас спроведена са циљем сузбијања криминалитета …