Главна / Политика / Вулин: Полиција спремна да се обрачуна са најсуровијим криминалним групама

Вулин: Полиција спремна да се обрачуна са најсуровијим криминалним групама

Српски органи гоњења, чија је искључива заслуга за разбијање криминалног клана Беливук-Миљковић, показали да су спремни да се обрачунају и са најсуровијим криминалним групама, изјавио је министар унутрашњих послова Александар Вулин и додао да он, као министар, неће дозволити да било ко омаловажава рад ових професионалаца.

Министар Вулин је, на колегијуму са  руководиоцима Управе криминалистичке полиције, поручио да у борби против криминала имају безрезервну подршку државног руководства на челу са председником Александром Вучићем и да у борби против криминала нико није заштићен, наводи се у саопштењу МУП-а.

“Ризикујући сопствене животе, ви сте се обрачунали са криминалном групом Беливук-Миљковић и ослободили Србију од тог зла. Данас неки покушавају на разне начине да омаловаже ваш рад и припишу га странцима иако и сами знају колики ниво професионализма поседујете и да је разбијање ове групе само ваша заслуга”, рекао је министар Вулин.

Министар је поновио да је криминална група Беливук-Миљковић ухапшена искључиво на основу рада српске полиције, Безбедносно-информативне агенције и Тужилаштва за организовани криминал и да ФБИ са тим није имао никакве везе.

Оценио је да некима у земљи и региону очигледно смета хапшење ових убица и крволока и да стога, уплићући се из дана у дан у неистине и лажи, нападају њега и председника Александра Вучића, као носиоца борбе против криминала, додаје се у саопштењу.

Извор: РТС

Check Also

Мојсиловић обишао припаднике ВС дуж административне линије са КиМ

Начелник Генералштаба генерал Милан Мојсиловић обишао је данас припаднике Војске Србије који задатке извршавају дуж …