Главна / Вести / Косово и Метохија / Вучић: Повећаваће се притисци, увек уз народ на КиМ и у Републици Српској

Вучић: Повећаваће се притисци, увек уз народ на КиМ и у Републици Српској

Председник Александар Вучић поручио је данас грађанима, окупљеним у Бајиној Башти, међу којима су били и грађани из неколико места у Републици Српској, да ће се повећавати притисци на Србију због Косова и Метохије и Републике Српске, а да ће Србија увек бити уз свој народ, којем ће помагати на сваки начин.

Вучић се на градском тргу у Бајиној Башти обратио великом броју грађана, од којих су неки дошли из Сушице, Сребренице, Братунца, доминирале су српске заставе, а било је и транспарената “Хвала за нова радна мјеста”, “Сребреница је уз вас”, “Братунац је уз Вучића”.

“Пред нама није лако време, повећаваће се притисци око Космета и Републике Српске, а моја порука људима из Скелана, Сребренице, Братунца, нашем народу у Републици Српској – Србија ће увек бити уз вас, увек и у сваком тренутку, и економски да помажемо, али и на апсолутно сваки начин. Да наш народ оставимо на цедилу не можемо и нећемо, то је порука и грађанима КиМ и свима”, рекао је Вучић.

Како је истакао, нових “Олуја” и “Бљеска” против нашег народа неће бити.

“Србија је данас другачија земља, држи до себе и свог народа”, додао је Вучић.

Он је рекао и да је српски народ сувише пропатио, изгубио људи, превише је оних који су напустили своја огњишта, да бисмо допустили да се то опет дешава.

“Свима желимо најбоље, да чувамо мир, градимо будућност заједно. Србија не може да допусти да се поново дешава све што се дешавало 90-их година, нити оно што се дешавало током Другог светског рата”, рекао је Вучић.

Извор: Танјуг

Check Also

Вучић: Наставићемо да градимо и радимо на важним пројектима

Председник Србије Александар Вучић започео је данас посету Расинском округу и обишао радове на изградњи …