Главна / Друштво / Поповић на обележавању Дана града Суботице

Поповић на обележавању Дана града Суботице

Председник општине Грачаница Срђан Поповић присуствовао је обележавању Дана града Суботице, који се обележава поводом добијања статуса слободног краљевског града, 1. септембра 1779. године.

Подизањем градске заставе и свечаном седницом Скупштине града и богатим културниим програмом обележен је Дан града Суботице, 1. септембар. Уз бројне догађаје које организују установа културе, Суботичани и њихови гости уживају у разноврсном културном програму.

Прослава Дана града Суботице почела је у субору 28. августа и трајаће до 4. септембра.

Председник општине Грачаница Срђан Поповић захвалио се на гостопримству и позвао чланове општине Суботица да буду гости на обележавању Дана општине Грачаницa.

„Част ми је и задовљство што сам гост на обележавању Дана града Суботице. Наш народ мора да негује заједништво где год да се налази. Грађани Суботице су увек били истинска подршка нашој Грачаници и верујемо да ће тако остати и убудуће. То пријатељство наставља се и данас, настављамо да негујемо истинске братске вредности, да чувамо мир и националне интересе. Почаствован сам што сам данас овде и да заједно са нашом браћом обележимо Дан општине Суботица . Увек сте драги гости општине Грачаница“, поручио је председник општине Грачаница Срђан Поповић.

Извор: РТВ Грачаница, саопштење

Check Also

Укупно 560 слободних места за упис у средње школе на централном Космету

Завршни испит за осмаке у централном Космету полагало је нешто више од 300 матураната, а …