Главна / Вести / Косово и Метохија / Ракић: Српска листа и кандидати за градоначелнике добили пуну подршку председника Вучића

Ракић: Српска листа и кандидати за градоначелнике добили пуну подршку председника Вучића

Председник Српске листе Горан Ракић изјавио је након састанка са председником Србије Александром Вучићем да су Српска листа и кандидати за градоначелнике на предстојећим косовским изборима добили  пуну подршку председника Вучића. 

Ракић је новимарима после састанка рекао да су са председником разговарали о политичко-безбедносној и економској ситуација у којој се налази Срби на Косову и Метохији, као и дијалогу Беогарада и Приштине.

“Наравно дијалог и изналажење компромисног решења је нешто што је неупитно  и на томе председник Вучић и даље ради и наставиће да ради. Питање је колико је друга страна искрена у свему овоме, али оно што смо добили чврсте гаранције и уверавања председника Вучића да ће наставити да се бори за наш народ и да ће и даље да се бори за дијалог”, истакао је Ракић.

Председник Српске листе додао је да се увек изостане дијалог јављају проблем на терену, притисци на српски народ и напади на српску имовину, на српске цркве као и физички напади на Србе јер су, како је нагласио, криви само зато што су Срби.

Извор: ТВ Мост

Check Also

Српска листа осудила напад на објекат Електрокосмета у Косовској Митровици

Српска листа најоштрије осуђује синоћни напад на објекат Електрокосмета у Косовској Митровици, приликом кога је начињена …