Главна / Вести / Косово и Метохија / Поповић честитао суграђанима Дан општине

Поповић честитао суграђанима Дан општине

Председник општине Грачаница Срђан Поповић честитао је суграђанима Дан општине.

„У име општине Грачаница, у име својих сарадника и своје лично име желим да свим нашим суграђанима честитам Дан општине Грачаница који обележавамо данас на празник Мале Госпојине.

Желео бих да се овом приликом захвалим свим сарадницима а пре свега нашим грађанима који су својим трудом, радом и залагањем допринели да останемо и опстанемо овде данас и упркос бројним искушењима истрајемо у намери да нашу општину учинимо бољом за живот не само данас већ и генерацијама које долазе.

И ове године Малу Госпојину, Дан наше општине, обележавамо скромније него претходних због епидемиолошке ситуације али то не умањује нашу посвећеност празнику и дану у којем се подсећамо свега онога што смо радили и постигли.

Радећи на решавању проблема, у времену кризе изазване Ковидом 19 наставили смо са планираним развојним активностима и пројектима. Још је пуно посла пред нама које ћемо верујем заједно у координацији са нашим грађанима и посвећености наше институције успешно реализовати.

Удружимо све расположиве снаге, знање и кадрове, око заједничког циља а то је развој наше општине.

Срећан нам празник и Дан општине Грачаница!“

Check Also

Српска листа осудила напад на објекат Електрокосмета у Косовској Митровици

Српска листа најоштрије осуђује синоћни напад на објекат Електрокосмета у Косовској Митровици, приликом кога је начињена …