Главна / Вести / Косово и Метохија / Узбудили се када је Србија показала да неће дозволити погром

Узбудили се када је Србија показала да неће дозволити погром

Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да се седам дана на западу нису узбудили због дешавања на КиМ, већ су се узбудили када је Србија показала да неће да дозволи погром над својим становништвом.

Вучић је, у емисији „Хит твит“, рекао да се љутио данас на све своје саговорнике на западу, и упитао да кажу шта је то Србија урадила.

„Кажите шта смо урадили. Хоћете да кажете да не смемо да подигнемо своје хеликоптере или тенкови да се крећу на територији Србије? Шта у ствари хоћете од Србије, колико хоћете да нас понижавате, ви са запада, а још горе ви у Србији?“, упитао је он.

Вучић је, иронично рекао да они очигледно хоће да кажу да су припадници РОСУ, који седма дана стоје са митраљезима, чланови хипи групације, којима недостаје само да запевају и запале траву, те су решили све проблеме.

„Седам данас се на западу нису узбудили, али су се узбудили када је Србија показала да неће да дозволи погром над својим становништвом. Они су мислили да се ја шалим када то говорим да нећемо дозволити да се понове погроми. Мисле да то говорим због домаће публике. Али се ја за сваку реч коју изговорим трудим да је десет пута измерим пре него што је кажем“, подвукао је он.

Извор: Танјуг

Check Also

Петковић: Стано чита само оно што му одговара

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић оценио је да портпарол ЕУ Петер Стано …