Главна / Вести / Косово и Метохија / Српска листа: Данашњим споразумом показали смо да знамо да будемо мудри и дипломатски победимо

Српска листа: Данашњим споразумом показали смо да знамо да будемо мудри и дипломатски победимо

Председништво Српске листе захвалило се становницима што су храбро истрајали у борби за своја права, што су још једном показали да је наше јединство и слога најјаче оружје у одбрани права нашег народа и зато што су остали суздржани на све провокације којима су били изложени у претходним данима, као и што су и по киши, сунцу, дању и ноћу непоколебљиво бранили своје право на останак и опстанак на Косову и Метохији, и у томе успели.
Захваљујемо се нашем председнику Александру Вучићу који је храбро и неустрашиво, филигранском прецизношћу успео да преговорима дође до овог дипломатског успеха и тиме јасно пошаље поруку да смо увек спремни да преговарамо, али да нисмо спремни да поклекнемо због једностраних потеза Приштине, односно да кроз преговоре исправи по нас штетне споразуме из 2011. године. Такође, упућујемо захвалност и нашем главном преговарачу који се свих ових дана у Бриселу борио за интересе нашег народа. Данашњим споразумом показали смо да знамо да будемо мудри, уздржани и дипломатски победимо, уз нашу познату крилатицу јер одавде нема назад – каже се у саопштењу Српске листе.

Check Also

Петковић поручио Чеку: Покажите бар минимум верске толеранције

Ваш цинизам и извртање чињеница чак и на дан када бисте могли да покажете минимум …