Главна / Вести / Косово и Метохија / Победа кандидата Српске листе није пријала онима који раде против интереса нашег народа

Победа кандидата Српске листе није пријала онима који раде против интереса нашег народа

Победа српског народа односно кандидата Српске листе на недавно одржаним локалним изборима није баш пријао онима који су радили против интереса нашег народа, као што није ни онима који су блиски Приштини, попут Момчила Трајковића који на дуге цеви и бојеву муницију албанских специјалаца којом се пуцало по голоруком народу у Звечану и Косовској Митровици као одговор предлаже да Срби буду креативнији у таквој ситуацији!? – наводи се у саопштењу Српске листе

Поштујући јавни простор и наше грађане не можемо а да не нагласимо да је ово једна од највећих глупости изречених бар у овој деценији.

Таква изјава није изненађење, јер Момчило Трајковић никада није делио судбину српског народа на Косову и Метохији, увек се стављајући изнад свих, као најпаметнији, без покрића за то самозвање.

Српска листа је више пута позивала све оне, па и господина Трајковића, чији је политички ауторитет на овим просторима раван нули, да не деле лекција нама који овде живимо са својим породицама, да би његове речи имале већу тежину да је када је био у прилици на делу показао како се бори за српски народ, и да своју породицу још одавно није иселио са Космета.

Ипак, користимо прилику да питамо Трајковића, како би он био креативан да је био на месту Срећка Софронијевића кога је у његовом дворишту упуцао специјалац Приштине, шта је то примерено понашање господине Трајковићу када вам бојеви меци ударају по прозорима иза којих су деца и жене? Не чекајући ваш одговор, јер неће бити паметнији од глупости које сте изрекли позивамо вас да не делите лекције јер је српски народ на ваше приче одавно огуглао а вас као политичара одбацио, баш због ваше креативности којом сте својевремено себе богатили а Србе сиромашили – наводи Српска листа.

Check Also

Лајчак: Добра размена мишљења са представницима Еулекса и Кфора

Специјални представник Европске уније Мирослав Лајчак састао се, током посете Косову, и са високим званичницима …