Главна / Вести / Косово и Метохија / Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић честитао колективу Радио Грачанице 22 године рада

Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић честитао колективу Радио Грачанице 22 године рада

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић упутио је честитку директору и колективу Радио Грачанице поводом 22 године рада и постојања. Честитку директора канцеларије преносимо у целости:

“Поштовани господине Мицићу,

У име Канцеларије за Косово и Метохију и своје име, Вама, уредништву и свим запосленима честитам двадесет две године успешног рада и трајања ваше медијске куће.

Више од две деценије активни сте учесник историјских изазова са којима се суочавају наша држава и наш народ на Косову и Метохији, извор истинитог, етичког и професионалног информисања, чиме сте показали зрелост и стекли кредибилитет поуздане медијске куће.

Новинарска професија је у свим временима и у свим друштвима одговоран и заслужан актер у заједничком остваривању највиших достигнућа, што Ви и Ваше колеге свакодневно потврђујете, на првом месту правовременим и објективним извештавањем о судбини српског народа на Косову и Метохији, али и о подршци државе Србије нашем народу у покрајини.

Радио – телевизијски центар „Грачаница“, који у оквиру ваше куће ради нешто више од пет година, значајан је прозор у свет за све грађане Косова и Метохије, посебно на простору централног Космета, о чему најбоље сведочи велика гледаност вашег програма, али се радо прати и у централној Србији, као извор информисања о животу наших сународника.

Желим вам још много успешних година. Будите и даље пример доследности, храбрости и истрајности, промовишите истину и правду, а животна питања Срба на Косову и Метохију нека вам буду, као и до сада, најзначајнија тема, јер је за наш народ то од изузетног значаја. Срећан рођендан!”, наводи у честитки директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић.

 

Check Also

Лајчак: Добра размена мишљења са представницима Еулекса и Кфора

Специјални представник Европске уније Мирослав Лајчак састао се, током посете Косову, и са високим званичницима …