Главна / Вести / Косово и Метохија / Иванчевић: Колектив РТВ Грачаница показао изузетну професионалност и оданост свом народу и позиву

Иванчевић: Колектив РТВ Грачаница показао изузетну професионалност и оданост свом народу и позиву

Директорица јавног предузећа Мрежа Мост, у оквиру кога послује РТВ Грачаница, Слађана Иванчевић честитала је колективу Радио Грачанице 22 године рада и постојања  и истакла да је кроз све ове године колектив показао изузетну професионалност и велику оданост свом народу и позиву.

„Својим колегама Радио телевизије Грачанинца честитам овај важан датум. Радио Грачаница је настала 1999.године у једном од најтежих периода за наш народ како на Косову и Метохији тако и у целој Србији. Кроз све ове године показали су високу професионалност, велику оданост свом народу, свом позиву и својој кући у оквиру које послују“, истакла је Иванчевић.

Запосленима у РТВ Грачаница директорица Иванчевић је попручила да наставе да раде као и до сада, да се мора очувати исти ниво рада али и унапредити програмски садржај онолико колико је то могуће. Поред тога, напоменула је да је потребно и даље неговати веру у свој радио, телевизију, своје јавно предузеће, као и у своју покрајину Косово и Метохију.

Check Also

Канцеларија за КиМ: Поновно рушење плоче несталим новинарима нови притисак на српске медије на КиМ

Канцеларија за Косово и Метохију реаговала је саопштењем поводом поновног скранвљења помен плоче киднапованим новинарима …