Главна / Друштво / Арлов честитао славу манастиру Бањска и Фудбалском клубу “Трепча”

Арлов честитао славу манастиру Бањска и Фудбалском клубу “Трепча”

Председник Одбора за помоћ Србима на Косову и Метохији из Бањалуке Милорад Арлов честитао је епископу рашко-призренском Теодосију, игуману Бањске Данилу, монаштву и свим верницима ктиторску славу.

“Манастир Бањска за мене има посебно значење, јер је на самом почетку моје хумане мисије први манастир на Косову и Метохији, који сам посетио 03.маја, 2008., када сам довео ветеране ФК “Врбас” из Бањалуке да одиграмо са ветеранима ФК”Трепча” из Косовске Митровице пријатељску и братску фудбалску утакмицу подршке нашем српком народу на Косову и Метохији”, навео је Арлов у саопштењу.

Он је славу честитао и Фудбалском клубу “Трепча”.

“Нека је срећна слава, постојали хиљаду година, окупљали младе фудбалере и добре резултае остваривали у славу нашег Светог краља Милутина на кога требамо сви бити поносни и на његов велики печат нашој великој и богатој историји” истакао је Арлов.

Изузетна ми је жеља да наредне године, или било кад будем домаћин ове ктиторске славе Светог краља Милутина за мене веома посебног и важног манастира, да моји гости буду ветерани Трепче, Мокре Горе, Грачанице, Врбаса и руководсво и сениорска екипа са руководством ФК ”Трепча”, навео је Арлов.

Саопштење

Check Also

У Грачаници одржан протест подршке Србима са севера Космета

Велики број мештана Грачанице и околних места, са целе територије ове општине окупио се данас …